Engros Distribution Business: Hvad er direkte butikken levering?

Copyright 2006 Jorge Olson

Direkte butikken levering er et af de vigtigste begreber i engros-industrien, især i engrosforhandling. Det betyder, at du distribuerer til detailbutikker én efter én.

Engroshandel distributører, detailhandlere og producenter skal stifte bekendtskab med hvordan DSD virker, fordi de fleste regnskaber, kategori købere og enhver, der er nogen vil spørge dig om dette hvis du er i engros-forretning.

Direkte butikken levering eller DSD betyder, at en forhandler sælger og leverer butik ved butik, stop ved hver gemme eller kontoen til drop produkter og nogle gange endda merchandise disse varer.

Hvis du taber er skibet eller skib til en placering som en distribution center du ikke en DSD distributør.

Detailbutikker elsker DSD, især store kæder. Hvad de elsker endnu mere end DSD er fuld Service DSD. Dette er når forhandleren leverer produkter butik ved butik og tjenesteydelser kontoen. Med andre ord, renser hylderne eller viser, merchandises produktet, hænger prissætning, skærme og andre punkt salg materiale og derefter går til den næste konto.

Butikker elsker DSD fordi forhandleren gør alt arbejdet for dem, og fordi de aldrig løber tør for produktet. Hvis forhandleren gør et godt job, vil detailhandler altid være fuldt lager med produkt på alle tidspunkter.

Nu, hvad er big deal om at være en DSD distributør? Tja, hvis du er en lille distributør, det ikke er en virkelig big deal. Hvis du er en mand processer eller distribuere i en by, du får ingen problemer med DSD og behøver sandsynligvis ikke en stor investering. Nu, hvis du lander en stor detailkæde på den anden side, chancerne er de vil være hele staten eller over hele landet. Forestil dig nu, hvor stor en del det er. Du skal bruge en flåde af sælgere og lastbiler.

Dette er grunden til detailhandlere elsker DSD, men producenter foretrækker at levere lastbil belastninger til et Centrallager placering. Der er en stor investering med DSD. Hvis du ikke ønsker investeringen nødt du stadig til at gå rundt og sælge til forhandlere, der har DSD. Det kan tage måneder eller endda år, hvis du allerede har detail konti linet op.

Jeg gerne bryde op DSD distributører i 2 hovedkategorier, fuld Service og sag pipetter.

Du læse allerede lidt om den fulde Service DSD forhandlere, de er dem, der levere produkter butik ved butik og merchandise konto, tilbragt flere minutter eller endog timer i hver enkelt butik arbejder ud en sved.

Anden typen, sagen pipetter, er disse DSD forhandlere, der ikke merchandise elementer, som navnet antyder, de vise op butik ved butik, men de losse tilfælde eller paller og gå videre til den næste butik. Det er op til butik medarbejderne til lager og merchandise produkter.

Nu, hvad der er bedst for dine produkter? Tja, er det en no brainer. Fuld Service DSD er den bedste måde at levere produktet i næsten enhver situation. Du vil få mere salg, du vil være på lager oftere og hvis distributøren gør et godt job vil du altid have de bedste steder i hylderne eller i detail gulvet. Dine produkter vil få deres passende prissætning og medarbejdere og ledere af butikkerne vil vedhæfte en ansigt til dit produkt. Det er altid meget vigtigt.

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.