Hvordan man finder en god lille forretning telefonsystem?

Finder du dig selv kører en lille virksomhed med svært ved at komme til hvert opkald? Hvornår kører en lille virksomhed folk ofte føler at blot at sætte i en separat forretningsområde fra linjen hjem vil være godt nok. Det er bare et spørgsmål om tid, dog, vil du indse, at en separat linje er bare ikke godt nok at komme til hvert opkald og til at få beskeder fra hvert opkald. Ved hjælp af en lille virksomhed telefonsystem kan du tage telefonopkald, som om du faktisk i et rigtigt arbejde kontor.
Der er små business telefonsystemer i alle størrelser til forskellige hjem virksomheder, uanset om det er bare du arbejder på dit hjem eller en mindre virksomhed, der er tættere knyttet til en faktisk virksomhed. Der er mange forskellige muligheder at tillade dig at få hvad passer til din virksomhed bedst. Du kan vælge fra hvor mange centrale office linjer og udvidelser telefonen har, om systemet er avanceret nok til at arbejde med telefonsvarere, trådløse telefoner, faxmaskiner og computermodemmer uden behov for ekstra kort eller moduler, og om du vil stemme mail ekspansion eller ej.
Mulighederne er uendelige og det tilbehør, der kan føjes til de forskellige modeller af telefonsystemer bidrage til at bringe dit system til kvaliteten af en high-end selskab. Small business telefonsystemer kan blive ganske pricy afhængigt af hvor meget du tilføje og hvor høj kvaliteten af en model, du vælger, men så snart du køber en, du vil indse, hvad du har været savnet ud på.
Panasonic har en stor hjemmeside sælger mange forskellige modeller og tilbehør til telefonsystemer. For en grundlæggende hjem business har Panasonic et baggrundsbelyst tre-linje LCD højttalertelefonen sælger henne ved $219,99. Dette system omfatter tre separate linjer, 24 programmerbare knapper giver dig mulighed for at programmet funktioner såsom telefon hurtigopkaldsnumre, en intercom, overførsel knapper, hold tasten og meget mere.
Der er mange andre modeller i mellem linjerne, men toppen af den linje højttalertelefonen system fra Panasonic sælger for $999,99. Hvad dette kommer med er seks centrale office linjer med 16 udvidelser, plus en udvidelse af tre centrale office linjer og otte udvidelser. Touch-tone enkelt linje telefoner giver dig mulighed for at adgang viderestilling, konferenceopkald, hold, intercom, og mange flere funktioner. Du kan have op til 100 hurtigopkaldsnumre programmeret og personlige kvikknapperne giver mulighed for hver udvidelse op til 10 hurtigopkaldsnumre. Disse to små business telefonsystemer og mange flere kan findes på:

Som tidligere nævnt kan disse telefonsystemer blive ganske pricy. En ting, som denne hjemmeside giver er åben kasse køber. Disse er elementer, som fungerer helt fint, men er blevet returneret, brugt som demo produkter, eller har mangler eller beskadiget emballage. Mens alle salg er endelige, kan tilbuddene spare dig op til 75%. Et eksempel på den stor er en 32-postkasse stemme forarbejdningssystemet det oprindeligt salg for $699.99, som du kan købe for bare $499.99, bare fordi det kan have været brugt som en demo.
Ja, det er dyrt, du kan sige for bare en telefon. Dog starter en virksomhed er ikke altid til at være billige. Bare husk, at for at tjene penge du gonna nødt til at bruge lidt penge så godt. At hjælpe din lille virksomhed videre til succes ved hjælp af en lille virksomhed telefonsystem vil du være på vej til at modtage mange opkald.

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.