Shocking fakta – hvad gæld afvikling virksomheder ikke fortælle dig

Hvis du tænker på ved hjælp af en konsolidering af gælden eller gæld afvikling service til at hjælpe dig med at komme ud af gæld hurtigere og spare penge på dine månedlige betalinger, Sørg for du gør dit hjemmearbejde, før du vælger et firma. Der er absolut shams og svindel derude.
Lad mig først sige, at konsolidering af gælden er * ikke * det samme som gæld afvikling/forhandling, som de fleste mennesker ikke klar over.
Gæld bilæggelse selskaber opkræve hundredvis af dollars som en indledende “admin gebyr” til at oprette din konto, plus et månedligt servicegebyr. Gebyrer variere afhængigt af selskabet og mængden af din gæld.
Sådanne virksomheder tage dine penge hver måned, men gør ikke månedlige betalinger til dine kreditorer! I stedet, de sætte det i en trust konto, forhandle din gæld med dine kreditorer, så gør et engangsbeløb, når der er nok i din konto til at betale en kreditor.
Det kan tage * år * afhængigt af mængden af gæld du har med hver kreditor. I mellemtiden, du kan sagsøges af dine kreditorer og din løn kan være garneret! (Eller bare ikke foretage betalinger til dine kreditorer. Du vil ende i samme sted uden at betale nogen til at hjælpe dig med at få der!)
Afregning virksomheder Spørg dine kreditorer til at stoppe alle renter, sent gebyrer og overlimit gebyrer fra periodisering. At betyder mens forhandlingerne er i gang, dine regninger vil fortsætte med at vokse! Så hvis du er sagsøgt og en dom er anlagt mod dig, vil du skylder flere penge end før!
Og sjuskede virksomheder, hvor der er en masse, ikke fortælle dig * nogen * af dette op foran. Jeg kalder det “at få tilladelse af Kommissionen” fordi de simpelthen ikke fortælle dig hvordan deres program fungerer * før * du underskrive en aftale med dem. Eller efter, for den sags skyld. Men hvis du stille de rigtige spørgsmål, i sidste ende vil du finde det ud. (Eller når crap hits blæseren. Hvad der kommer først.)
Lad mig give dig et eksempel på hvordan gældssanering fungerer.
Lad os sige du har $20.000 i usikret kreditkort gæld. Du skylder $10.000 til en kreditkortselskab, $6.000 til en anden og $4.000 til en tredjedel. Du accepterer at en 5 års plan hvor du betaler 250 dollars om måneden at firmaet afvikling. ($250 om måneden for 60 måneder er jo kun $15.000, så du spare $5.000, og du vil være gældfri i 5 år, højre?)
Admin gebyr vil koste dig $750. Din første 3 månedlige betalinger gå mod, og intet bliver sat ind på din tillid konto indtil din 4th måned.
Firmaet forliget holder $50 for din $250 betaling hver måned for servicegebyret. Det betyder, at $200 om måneden føjes til din tillid konto.
De fleste gæld afvikling virksomheder hævder at være i stand til at forhandle din gæld til omkring 50% af hvad du skylder. Så lad os bruge den laveste kreditkort gæld som eksempel.
Hvis du skylder $4.000 og din kreditor indvilliger i at modtage $2.000 som betaling, vil det tage 10 måneder på $200 om måneden at have nok i din tillid konto til at betale sig bare at et kreditkort.
Men husk, dine første 3 betalinger til udligning selskab kun betalt admin gebyr. Det betyder din første kreditkort afvikling er 14 måneder * efter * du begyndte at sende dem penge.
Så hvad er problemet? Det er simpelt. Din kreditor vil ikke enige om at acceptere halvdelen af din faktiske gæld, medmindre eller indtil, kan det være betalt fuldt ud. Ellers, du forventes at gøre dine normale månedlige betalinger.
Da du ikke har $2.000 i din tillid konto, og du vil ikke have det indtil mere end et år efter du holdt op med at betale din kreditor direkte, vil de sandsynligvis tage dig til retten og anmode om, at din løn være garneret længe før du har denne $2.000 bygget.
Og hvad med dine andre kreditorer? Nå, venter de endnu længere at få deres penge fra firmaet afvikling. $6.000 gælden vil tage 15 * mere * måneder til at betale, forudsat at din kreditor venter der længe og er enig i, at 50%. Og at $10.000 bill? Du gøre math.
På den anden side hvis du tilmeldte dig en 3 års plan med firmaet afvikling, ville din gæld blive udbetalt hurtigere. Men spørgsmålet er, vil dine kreditorer vente så længe? Sandsynligvis ikke.
Fakta er, du kan forhandle med dine kreditorer dig selv. De fleste bliver enige om at tage en mindre månedlige betaling fra dig og stoppe alle renter og gebyrer fra periodisering. Og selvfølgelig, du vil spare tusindvis af kroner i gebyrer til et selskab, afvikling.
Være sikker på, at du tjekker ud virksomheden grundigt før tilmelding for alle de tjenester. Og lad ikke den ord “non-profit” narre dig enten. En masse af gæld afvikling virksomheder hævder at være non-profit.
Går tilbage til eksemplet ovenfor, hvis du betaler dem $15.000 over en 5 årig tidsramme og de løse din gæld på halvdelen af hvad du skylder, vil de gøre $5.000 fra dig. Jeg ville kalde det en fortjeneste, især da de ikke måske har faktisk hjulpet dig på nogen måde.
De fleste virksomheder vil tillade dig at annullere din konto og få en tilbagebetaling af, hvad du har betalt, fratrukket refunderes admin gebyr og de månedlig service honorarer. Hvis du føler, du har været vildlede med hensyn til deres program, så tøv ikke med at argumentere til køerne kommer hjem. Indgive en klage med Better Business Bureau eller hyre en advokat, hvis du føler, du får ingenting.
Du kan besøge Better Business Bureaus hjemmeside () og finde rapporter på hundredvis af virksomheder. Her er en lille liste over virksomheder, der har et dårligt ry med BBB:
Nationale forbrugernes gæld Rådets LLC – Irvine, CA (alias NCDC, United Consumer Law Group)
Finansielle redningsaktioner – Burbank, CA
Gæld juridiske tjenester – Anaheim, CA
Amerikanske gældslettelsesinitiativ – Los Angeles, CA (alias En M gæld, amerikanske gæld Relief, gældssanering)
Vær meget forsigtig når du vælger en gæld hjælpe virksomheden og stille masser af spørgsmål før enighed til noget. Hvis du finder de undgåelse af dine spørgsmål, køre hurtigt og køre langt. Der er velrenommerede selskaber derude, så holde udkig indtil du finder en.

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.