Slå Business Blues

Internetmarketing er en fantastisk virksomhed, men hvis du er ligesom mig, der er dage, hvor du får virkelig og kan bare ikke synes at komme i gang. Dette forværres for nogle mennesker med vintertræthed. Nogle gange sidder i dit ensomme hjørne af soveværelset eller stuen, virker det som om du er den eneste person på jorden. Du nogle gange føles som du er i et bur, og der er ingen vej ud! Dette kan også være forværret af en krise i din business salg eller succeser.

Når du har lyst til dette, det er svært at få nogen arbejde og kan være meget kontraproduktivt for dig. Du skal træde et skridt tilbage, tage en pause og klare dit hoved.

Jeg har fundet et par ting, der kan bidrage til at afhjælpe disse problemer og vil gerne dele dem med dig.

1. stå op og komme væk fra computeren i et stykke tid. Selv om det er kun for 10-15 minutter. Gå rundt i huset, Stræk dine muskler, gøre et par nakke og ryg strækninger. Disse kan gøre underværker!

2. Tag en gåtur. Få klædt, gå udenfor, indånd den friske, kølige luft i vinter og tage en 30 minutters gang. Dette er en af de mest forfriskende ting du kan gøre for at klare dit hoved og få spindelvævet. Walking er den ene aktivitet jeg ville anbefale de fleste.

3. Ring til en ven eller familie medlem og taler for en stund. Dette kan også være en god måde at løfte din spiritus og bekræfte din mistanke, at der er andre mennesker på denne planet! 😉 Chat for en stund og grine lidt. Latter er en fantastisk medicin!

4. har nogle sjove! Sætte på nogle af dine yndlings musik og danse rundt i huset for en stund. Lad løs og have nogle sjove. Act Fedtmule, skøre eller vals dig selv til Kina. Dette hjælper med at få nogle af frustrationerne og pent op følelser, der kan forårsage blues.

5. bare slappe af! Sluk alt, gør dig selv en kop kaffe, kakao eller bare almindeligt vand. Bare sidde i fuldstændig tavshed og se fugle udenfor eller sætte en cool klud over øjnene. Lad dit sind, gå tom for en stund. Glem alt og bare slappe af!

6. udøve dit sind! Vis dit sind, at der er mere end blot computeren. Gøre en krydsogtværs, spille et par spil Solitaire eller læse en bog. Disse er alle gode måder at få dit sind i business og rydde ud alle gamle at gøre plads til den nye.

7. gøre nogle husarbejde! Dette kan ikke være det mest sjove ting at gøre, men det hjælper med at tage dit sind i forretning for et stykke tid og tro mig, efter cirka en time af husarbejde, du vil være mere end klar til at komme tilbage til erhvervslivet!

8. tage en TV pause! Se et program der tillader dig at flygte til en anden verden. Når du er færdig med at kan du bare være glad for at komme tilbage til din verden!

Hvis du vil finde ud af mere om slå blues, kan du besøge disse websteder:

Jeg håber, at nogle af disse tips vil hjælpe dig slappe af og komme tilbage til forretning. Jeg ved, at de har været en stor hjælp for mig mere end én gang. Nogle gange når du føler uproduktive eller bare plain træt, ideen er ikke til at arbejde hårdere, men at stoppe med at arbejde og give dit sind og/eller organ en velfortjent pause!

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.