Nemme måder at opbygge din opsparing

Opbygge og vedligeholde en opsparing pude er afgørende for din finansielle sundhed. De fleste finansielle eksperter anbefaler at have et minimum af tre måneder værd af levende udgifter afsat i tilfælde af en nødsituation, men mange mennesker kan finde det vanskeligt at opbygge der mange penge i besparelser. Hvis du tror at du måske har svært ved at opbygge de besparelser, du har brug for, kan du overveje nogle af de følgende ideer.

Fokusere dit forbrug

Oprette et budget og spore dine udgifter. Efter at have set hvor dine penge går, er det meget nemmere at beslutte, hvor du kan skære. Så leve af den.

Behandle besparelse som et lovforslag

Overvej din månedlige besparelser beløb et lovforslag, der skal betales. Betale din konto hver måned eller hver anden uge.

Tænk småt

Mange mennesker tror ikke deres budget giver plads til at gemme, men selv en lille mængde tilføjer over tid. Afhængigt af størrelsen af din familie, kunne springer et måltid ud hver uge resultere i en $160 per måned besparelser depositum. Tag et godt kig på dit forbrug vaner, og du sikkert kan finde $150 eller så hver måned i ekstramateriale, som du kunne undvære for at opbygge besparelser.

Gem din rejse

Næste gang du får en raise på arbejde eller tilbagebetaling af skat, overveje at dirigere halvdelen til besparelser. Hvis du ikke er vant til penge, du ikke vil gå glip af det.

Fortsætte med at betale

Når du betale en bil eller andre lån, overveje at gøre halvdelen af betalingen til dig selv og sætte det ind i din nødsituation opsparingskonto. Du vil ikke gå glip af penge hvis det er i besparelser, men du vil finde en måde at bruge det, hvis det forbliver i din checkkonto.

Sluk tv’et

Lyt ikke til reklamer, Ignorer salg flyers eller postordre kataloger. Den seneste salg lokker dig til at bruge penge unødigt.

Tænk før du oplade

Medmindre du for vane at betale dit kreditkort regningen i fuld hver måned, ikke bruge kortene for alt, hvad du kan spise eller bære.

Overveje en refinansiere

Shop for lån tilbud og se, hvis renten er lavere end de var, da du tog nogle af dine store lån. Overveje Refinansiering dit realkreditlån og dit billån.

Suppleant din pendler

Hvis du bor i et område, der har gode transportforbindelser, se om du kan få uden bilen. Måske kan du få ved på en bil i stedet for to.

Spare energi

Gøre en energi check på huset. Erstatter revnet storm windows og forny tætningslister.

Java-ryk besparelser

Hvis du er en kaffe drikker, ikke standse ved kaffebaren hver morgen. Gøre din kaffe i hjemmet.

Deltage i en 401 (k) eller 403(b) plan

Hvis din arbejdsgiver ikke tilbyder disse planer, kan så du begynde at spare i en skat stillede IRA eller Roth IRA konto.

Involvere hele familien

Selv de yngste barn kan bidrage ændring i besparelse mål. Det er lettere for børn at få involveret hvis de forstår, hvorfor de skal give op pizza night (eller i det mindste skære ned på antallet af toppings!). Også, du med et godt økonomisk eksempel for dine børn.

Besparelser belønninger

Planlægge en godbid for dig, din familie eller begge dele, når du når din nødsituation besparelser mål. Gør det noget alle vil se frem til, men ikke noget meget dyrt, som en dag i zoo eller på stranden. Det vigtigste er anledning og lykønske dig selv og alle dem, der hjalp!

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.